Lucians-logo
Slider
Slider

Lucians is een persoonlijk grafimedia-bureau

Grafimedia omdat we dagelijks vol passie werken aan het ontwerp en de realisatie van websites & webshops, online presence en advertenties & drukwerk. Daarnaast houden wij ons bezig met internet-marketing en staan we ook nog voor de klas op de Haagse Hogeschool en begeleiden studenten bij het afstuderen.

Persoonlijk omdat de relatie met de klant voor ons voorop staat. De mens gaat voor de business. We luisteren - denken mee en komen vervolgens met naar ons idee de beste oplossing. Daarna gaan we kijken wat onze rol hierin kan zijn.

Eerlijkheid en openheid is voor ons vanzelfsprekend.

Leer ons alvast een beetje kennen en bekijk op onze website wat we zoal gemaakt hebben. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook: 010-2518684 of mail ons!


LAATSTE NIEUWS

Home

Maak kennis met de onbevangenheid van Lucians en wat dat voor uw communicatie kan betekenen!

Bevlogen, betrokken en deskundig

Onbevangen maar met een dosis kennis en ervaring gaan wij ieder contact en iedere opdracht aan. Met oprechte interesse in de mens achter de bedrijfsnaam en met uw doel en doelgroep als uitgangspunt.

Hoe wij dat doen? Vooral door naar u te luisteren en ons te verdiepen in uw branche, uw (potentiële) klanten, wat u als bedrijf wilt uitstralen en wat u uw klanten wilt vertellen. Want uw klanten zijn, naast u, het allerbelangrijkst voor ons!

Elke communicatie-opdracht is welkom en in goede handen bij ons. Of het nu gaat om "alleen" het maken van een advertentie, of een folder of website of het bedenken, uitwerken en realiseren van een complete campagne. Online of offline ... online én offline!

previous arrow
next arrow
Slider