Lucians-logo

Artiscoop - Website

Artiscoop - Website

Een website om kunstenaars een podium te geven en inwoners uit de buurt te inspireren en informeren over de mogelijkheid de gepresenteerde, lokale kunst te huren of kopen.

Artiscoop is een initiatief van één kunstenares die zich hard maakt voor de kunstenaars om haar heen. Artiscoop is een concept wat niet alleen de lokale kunstenaars bekendheid moet geven bij het publiek, maar tegelijkertijd het publiek middels kunstuitleen kennis laat maken met kunst van om de hoek.  De website moest 'kunst' uitstralen om zo aan te sluiten bij de kunstenaars die hun werk op de website moeten plaatsen voor verhuur of verkoop. Maar de website moest ook de 'gewone man' aanspreken om verder te kijken en uiteindelijk een abonnement af te sluiten en kunst te gaan huren of zelfs kopen.

Het afsluiten van het abonnement, het huren van kunstwerken (voor abonnementshouders met korting en voor niet-leden zonder korting) en het communiceren van beschikbaarheid van kunstwerken aan de bezoeker van de website vormen de belangrijkste functionaliteiten van de website.