Lucians-logo

Gratis theorie examen oefenen - Website & Webshop

Website Gratis theorie examen oefenen

Binnenkort je auto theorie examen halen? Wij bouwden voor rijschool Start & Finish een website waarop gratis theorievragen kunnen worden geoefend en tegen betaling honderden vragen meer beschikbaar worden gesteld, inclusief terugkoppeling over je resultaat.

Om de kans op slagen te vergroten hebben wij voor rijschool Start & Finish een oefenwebsite ontwikkeld. Belangrijk was dat de vragen - veelal met afbeeldingen - op eenzelfde wijze werden weergegeven en dat er ook op een vergelijkbare manier kon worden geantwoord. Daarnaast zijn theorievragen onder te verdelen in verschillende categorie├źn. Om de gebruiker na het oefenen met de theorievragen inzicht te geven in welke categorie hij of zij blijkbaar nog niet helemaal onder de knie heeft, zijn alle vragen gekoppeld aan een categorie. Daarnaast is de situatie zoals deze is bij het CBR, dus het onder tijdsdruk beantwoorden van vragen, nagebootst.

De database beschikt inmiddels over meer dan 800 theorievragen en de rijschoolhouder kan zelf heel makkelijk vragen aanpassen, toevoegen of verwijderen.