fbpx

Voor GevelElan - installaties voor gevelonderhoud - mochten wij de website ontwerpen en ontwikkelen waarmee zij zowel vastgoedontwikkelaars, aannemers als woningcorporaties aanspreken en informeren over hun diensten. Om goed te begrijpen wat GevelElan te bieden heeft voor welke doelgroepen en hoe zij zich onderscheidt van vergelijkbare bedrijven, hebben wij gedurende het project veelvuldig contact gehad en hen intensief bij het proces betrokken.

Daarnaast verdiepen wij ons voor iedere opdrachtgever, dus ook voor GevelElan, in de markt waarin zij zich bevinden en verplaatsen wij ons in de doelgroep(en) en hun behoeften. Dit doen wij deels door overleg met de opdrachtgever, maar ook door middel van deskresearch en indien mogelijk door de doelgroep bij het project te betrekken.

GevelElan kan door samenwerking met betrouwbare partners zorgen voor complete ontzorging en begeleiding van alle vraagstukken die met het dak en de gevel te maken hebben en dat moest een plek krijgen op de website. Daarnaast moesten ook de oplossingen én de services en onderhoud waarvoor men bij GevelElan terecht kan afzonderlijk goed in beeld worden gebracht.

Meer Portfolio Websites & Webshops

Volg ons!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Naar Internet.nl gaan.
Naar Internet.nl gaan.
Copyright © 2023 Lucians. Alle rechten voorbehouden.

 Deze webite draait op 100% hernieuwbare energie.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

0
Shares