fbpx

Binnenkort je auto theorie examen halen? Wij bouwden voor rijschool Start & Finish een website waarop gratis theorievragen kunnen worden geoefend en tegen betaling honderden vragen meer beschikbaar worden gesteld, inclusief terugkoppeling over je resultaat.

Om de kans op slagen te vergroten hebben wij voor rijschool Start & Finish een oefenwebsite ontwikkeld. Belangrijk was dat de vragen - veelal met afbeeldingen - op eenzelfde wijze werden weergegeven en dat er ook op een vergelijkbare manier kon worden geantwoord. Daarnaast zijn theorievragen onder te verdelen in verschillende categorieën. Om de gebruiker na het oefenen met de theorievragen inzicht te geven in welke categorie hij of zij blijkbaar nog niet helemaal onder de knie heeft, zijn alle vragen gekoppeld aan een categorie. Daarnaast is de situatie zoals deze is bij het CBR, dus het onder tijdsdruk beantwoorden van vragen, nagebootst.

De database beschikt inmiddels over meer dan 800 theorievragen en de rijschoolhouder kan zelf heel makkelijk vragen aanpassen, toevoegen of verwijderen.

Meer Portfolio Websites & Webshops

Volg ons!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Naar Internet.nl gaan.
Naar Internet.nl gaan.
Copyright © 2023 Lucians. Alle rechten voorbehouden.

 Deze webite draait op 100% hernieuwbare energie.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

0
Shares