Skip to main content

Drukwerk

Drukwerk kent vele benamingen. Denk aan offline communicatie, print- of traditionele media. Feit is dat ongeacht de naam die je het 'beestje' geeft, drukwerk een ruim begrip is en nog steeds een goede manier is om je als bedrijf te presenteren. Wij verzorgen uw drukwerk in de breedste zin van het woord, van ontwerp tot realisatie en levering.

Maar jullie zijn toch geen drukkerij? Nee, dat zijn we zeker niet, maar door ons jarenlange ervaring bij drukkerijen en uitgeverijen weten we wel hoe het er in een drukkerij aan toe gaat. En weten we dus ook dat geen enkele drukkerij alle drukwerkitems helemaal zelf kan maken. Zo worden er machines ingezet voor drukwerkopdrachten die - product- en prijstechnisch - niet de beste oplossing zijn. Door ons netwerk aan betrouwbare partners in de grafimedia branche weten we welke opdracht we bij wie onderbrengen. Omdat dat ten goede komt aan de kwaliteit van uw drukwerk en aan het prijskaartje wat er aan hangt!

Zo kunt u denken aan uw huisstijl, uitnodigingen, posters en folders, maar ook magazines en mailings. Wist u dat de traditionele mailing - mits gepersonaliseerd, goed vormgegeven en met 'iets extra's' in de envelop - minstens zo succesvol kan zijn als een digitale mailing?

En hoewel alle drukwerkitems in uw huisstijl moeten worden vormgegeven, verdienen zij individuele aandacht omdat ieder item een ander doel en een eigen boodschap heeft.

Heeft u al een mooi ontwerp maar weet u niet bij welke drukkerij u het beste terecht kunt? Wij schakelen graag ons netwerk in om uw opdracht bij de beste partner onder te brengen. En vanzelfsprekend begeleiden we uw opdracht en zorgen we ervoor dat uw drukwerk op de afgesproken datum wordt afgeleverd, want afspraak is afspraak.