Skip to main content

Internet Marketing

U heeft een website ... mooi, u bent dus online te vinden. Tenminste, als uw website Google-friendly gebouwd is en er niet te veel concurrentie is die flink investeert in zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA). Is een website niet gewoon een website en word je dan niet gewoon gevonden? Moet je nog meer doen om online gevonden te worden? En moet u, net als uw concullega ook veel meer online gaan doen, met social media enzo?

Het antwoord is voor iedere ondernemer anders, maar feit is wel dat een website die is geoptimaliseerd voor zoekmachines beter gevonden wordt dan een website die dat niet is. Google kijkt naar maar liefst 200 factoren (!) om vast te stellen wat de kwaliteitsscore van uw website is, om zo te kunnen bepalen of die van u boven die van uw concullega komt bij de zoekresultaten.

Onder die 200 factoren vallen ook social media gebruik, vermelding door andere websites en de snelheid van uw website. En dus nog 197 andere dingen. Wilt u hier meer over weten, klik dan op één van de items rechts of maak een afspraak met ons. We leggen u graag een en ander uit zodat u weet of en wat u kunt doen en of u daar zelf mee aan de slag gaat of dat aan een ander - bijvoorbeeld ons - overlaat. Zo kunt u weer verder met ondernemen!