Skip to main content

Dit doen wij

Websites & webshops

Wij ontwerpen en bouwen websites het liefst in Joomla!. Een open source CMS waarmee de mooiste en gebruiksvriendelijkste websites gebouwd kunnen worden. En u kunt uw website ook makkelijk zelf bijhouden, zonder verstand te hebben van allerlei ingewikkelde computerprogramma's en programmeertalen.

Ons uitgangspunt bij iedere website is de bezoeker - uw (potentiële) klant - en uw doelstelling. Op basis hiervan maken we een wishlist met functionaliteiten en content die er op de website moet komen om aan zowel uw wensen als de behoeften van de bezoeker te voldoen. U en uw doelgroep zijn ook bepalend bij het ontwerp van de website; uw website moet namelijk de uitstraling hebben die bij uw bedrijf past en tegelijkertijd de doelgroep aanspreekt.

Lees meer over websites

Internet Marketing

Naast websites en webshops bouwen, houden wij ons ook bezig met internet-marketing. Hoewel het vanzelfsprekend is dat iedere ondernemer een website heeft, is online marketing voor veel ondernemers nog 'abacadabra'. We weten allemaal dat we gevonden willen worden bij Google en dat bovenaan staan dus belangrijk is, maar hoe je daar komt en wat je nu beter wel kunt doen en wat niet nodig is, dat is voor velen onbekend.

Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van uw online value proposition en stellen desgewenst een adviesrapport op. Aan de hand van dit adviesrapport kunt u stappen ondernemen om uw online aanwezigheid te verbeteren. Heeft u niet de mensen of middelen in huis om dit advies uit te voeren, dan kunt u ons daar natuurlijk ook voor inschakelen!

Lees meer over internet marketing

Drukwerk

Omdat er naast de online wereld, toch zeker ook nog een offline wereld is waar u zich optimaal wilt presenteren, verzorgen wij ook alle denkbare drukwerkitems. Denk aan een full colour folder of luxe rolbanner voor tijdens een beurs. Maar ook voor framedoeken, magazines en visitekaartjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Van ontwerp tot en met levering en altijd op de afgesproken datum geleverd. Door samenwerkingen met diverse grafische partners kunnen wij kwaliteitsdrukwerk garanderen tegen marktconforme prijzen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u optimaal adviseren over ieder drukwerkaspect - van papiersoort tot PMS-kleur en van drukproces tot vouwwijze.

Lees meer over drukwerk