fbpx

Over ons

Mirek-en-GabyLucians is een grafimedia-bureau wat zich gespecialiseerd heeft in het bouwen van websites en webshops, adviseren over en inzetten van internet-marketing en het ontwerpen en realiseren van de meest uiteenlopende drukwerk-items.

Met onze achtergrond in de grafische industrie, jarenlange werkervaring op het gebied van marketing en sales en kennis op het gebied van ICT gaan wij iedere online & offline communicatie-uitdaging aan.

Lucians is een sociaal bureau. De mens gaat voor de business. Dat merk je aan onze manier van communiceren. We luisteren naar onze klanten. Vervolgens denken we mee wat de best mogelijke oplossing is voor onze klant en daarna pas wat onze rol daarin zou kunnen zijn.

Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. Ze kunnen op ons rekenen. Ook wanneer ze ons niks gevraagd hebben, houden wij continu de vinger aan de pols. En zullen we van ons laten horen wanneer het een tijdje ‘stil is aan de overkant’. En mocht er een keer haast geboden zijn, dan houden wij ons niet aan 'kantooruren'.

Wilt u ook zo’n fijne partner op het gebied van online en offline communicatie, bel of mail ons dan eens en maak een afspraak voor een lekkere kop koffie of thee en een inspirerend kennismakingsgesprek.

Volg ons!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Naar Internet.nl gaan.
Naar Internet.nl gaan.
Copyright © 2023 Lucians. Alle rechten voorbehouden.

 Deze webite draait op 100% hernieuwbare energie.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org