fbpx

Portfolio

We kunnen u vol passie over ons werk vertellen ... maar vaak zeggen beelden minstens net zo veel. Hieronder vindt u een selectie van de projecten waar wij aan hebben mogen werken en waar we kort wat over vertellen. Door middel van de filter rechts, kunt u filteren op websites of drukwerk, maar u kunt natuurlijk ook op uw gemak alle projecten doorkijken.

Wilt u meer weten over een specifiek project of eens met ons sparren over uw eigen project? Wij denken graag mee en vertellen u graag - met passie - hoe we uw project zouden aanpakken!

In-Venture - Website

Stijn Rost van Tonningen richt zich met zijn bedrijf In-Venture op managers van grotere organisaties die inzien dat het goed functioneren van de organisatie valt of staat met de mensen die het doen. Samen met een kernteam hanteert hij een aanpak die deelnemers helpt om een diepere laag in zichzelf te (her)ontdekken, hun ware talenten te herkennen en hiermee de vertaling te maken naar het dagelijkse leven en werk.

Lees verder

In-Venture - Ontwerp Logo

Beweging. Ronde vormen. Rood. Ontwikkeling. Dat waren de kernwoorden die we mee hebben gekregen voor het ontwerpen van het nieuwe logo van In-Venture. In-Venture verzorgt avontuurlijke, ervaringsgerichte programma's op maat op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, traineeships en persoonlijke coaching.

Lees verder

Website InHillegersberg

InHillegersberg - Website

Bewonersorganisatie InHillegersberg wil de bewoners in Hillegersberg zo volledig mogelijk informeren over een aantal kernonderwerpen en nieuws uit de buurt. Daarnaast wil zij bewoners aanspreken en aanzetten tot participatie door inzichtelijk te maken wat er speelt in Hillegersberg en hoe de bewoner zich in kan zetten voor haar buurt. 

Lees verder

Annie Sloan Nederland - Website & Webshop

Annie Sloan Nederland is distributeur van de producten van Annie Sloan. Annie Sloan is een van ’s werelds meest gerespecteerde experts op het gebied van verf en kleur. Ze heeft meer dan 25 boeken geschreven die in binnen- en buitenland verkocht worden en ontwikkelde haar eigen merk decoratieve verf: Chalk Paint®. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met wall paint, wax & afwerking, kwasten, stoffen, stencils en accessoires.

Lees verder

Mobilock - Website

Mobilock ontwikkelde een fietsdeelsysteem zonder sleutels. Door middel van de ontwikkelde app zoek en reserveer je een fiets in de buurt met het Mobilock-systeem. In diezelfde app kun je de fiets van het slot halen en ook weer op slot zetten, en na je gebruik afmelden.

Lees verder

Josine Opstelten - Website

Josine Opstelten is een internationaal coach en energy therapeut met klanten over de hele wereld. De vorige website van Josine was gedateerd en zij kon zelf geen aanpassingen doorvoeren. Josine vond het belangrijk dat ondanks een moderniseringsslag de uitstraling van en het gevoel bij de website hetzelfde bleef.

Lees verder

Yem advies - Website

Yem advies helpt ondernemers groeien. En het beste uit zichzelf te halen. Eigenaresse Jacqueline vroeg ons een website te ontwerpen en bouwen die de bezoeker op pakkende wijze en in één oogopslag vertelt wat Yem advies voor hem of haar kan betekenen.

Lees verder

IJssel Juweliers - Website & Webshop

Dé juwelier uit Nieuwerkerk aan den IJssel wilde een stijlvolle website die past bij het wat oudere publiek, maar ook de jongere bezoeker aanspreekt. Naast de verschillende merken en soorten sieraden, wilde zij ook graag dat hun vakmanschap gecommuniceerd werd op de website. Zo repareren zij veel van de sieraden zelf, maar vertrouwen ook op specialisten. Bij IJssel Juweliers staat klantvriendelijkheid en service voorop.

Lees verder

Longa - Website & Webshop

Longa is leverancier van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals overalls, werkhandschoenen en veiligheidsschoeisel. Dit doen zij voor diverse sectoren en al dan niet voorzien van bedrijfslogo of andere klantspecifieke wensen. Vanuit het magazijn en atelier in Schiedam levert Longa een totaalpakket aan producten met optimale service.

Lees verder

Havecon - Website

Welotex - Website

Welotex maakt beroepskleding en -textiel op maat en past deze producten naar wens aan. De website die wij ontwikkelden laat niet alleen het complete aanbod in producten en diensten zien, maar beschikt ook over een webshop voor JBNL.

Lees verder

Croes Debiteurenbeheer - Folder

Toen Croes Debiteurenbeheer begon met haar werkzaamheden, had zij behoefte aan een folder die zij mee kon geven of achter kon laten bij (potentiële) opdrachtgevers. Een folder waarin kort staat wát Croes Debiteurenbeheer doet en voor je kan betekenen.

Lees verder

Volg ons!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Copyright © 2020 Lucians. Alle rechten voorbehouden.