Lucians-logo

Portfolio - Alle projecten

We kunnen u vol passie over ons werk vertellen ... maar vaak zeggen beelden minstens net zo veel. Hieronder vindt u een selectie van de projecten waar wij aan hebben mogen werken en waar we kort wat over vertellen. Door middel van de filter rechts, kunt u filteren op websites of drukwerk, maar u kunt natuurlijk ook op uw gemak alle projecten doorkijken.

Wilt u meer weten over een specifiek project of eens met ons sparren over uw eigen project? Wij denken graag mee en vertellen u graag - met passie - hoe we uw project zouden aanpakken!

Freelanders - Website

Freelanders is een community voor ambitieuze ICT'ers en organisaties en helpt hen het maximale uit zichzelf te halen. Wij ontwikkelden hun website met oog voor de ICT professional én de organisatie met complexe, strategische problemen.

Lees meer

Yem advies - Website

Yem advies helpt ondernemers groeien. En het beste uit zichzelf te halen. Eigenaresse Jacqueline vroeg ons een website te ontwerpen en bouwen die de bezoeker op pakkende wijze en in één oogopslag vertelt wat Yem advies voor hem of haar kan betekenen.

Lees meer

Havecon - Website

Welotex - Website

Welotex maakt beroepskleding en -textiel op maat en past deze producten naar wens aan. De website die wij ontwikkelden laat niet alleen het complete aanbod in producten en diensten zien, maar beschikt ook over een webshop voor JBNL.

Lees meer

La Bionda - Website

La Bionda - Website

La Bionda is een modestudio voor de moderne en zelfbewuste vrouw, gevestigd in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel. De website moest de allure van de winkel en de prachtige merken die zij in het assortiment heeft uitstralen.

Lees meer

Ikbenzo - Poster

Ikbenzo - Poster

Kinderen die niet lekker in hun vel zitten, hebben baat bij de workshop "Voelen wie je bent". Wij maakten het ontwerp van de posters en flyers die op scholen en bso's kwamen te hangen.

Lees meer

Theoriecursus in 1 dag - Website

Leren voor je theorie-examen (auto) en dezelfde dag het papiertje in handen hebben. Dat kan bij Theoriecursus in 1 dag. Zij wilden graag een webshop waarbij enerzijds de kracht van hun theoriecursus naar voren kwam en waar anderzijds direct ingeschreven kon worden voor een cursus én examen.

Lees meer

  • 1
  • 2

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

captcha