fbpx

Website & Webshops

Een website is een must voor iedere ondernemer. Het is het online visitekaartje van uw bedrijf en moet daarom naadloos aansluiten op wat u wilt uitstralen, de producten/diensten die u levert en uw doelstellingen. Maar minstens net zo belangrijk; de website moet voorzien in de behoeften van uw doelgroep! Uw (potentiële) klant. Zij moeten er snel de gewenste informatie en producten kunnen vinden en de website moet aansluiten bij hun verwachting(en).

Wanneer u een webshop heeft (of wil) is die gebruiksvriendelijkheid mogelijk nog belangrijker. De bezoeker wil snel overzicht hebben van wat u te bieden heeft en wil het product van zijn wensen in zo min mogelijk clicks vinden en kunnen bestellen. Het is makkelijk vergelijken op internet en een concurrent met hetzelfde product is zo gevonden. Omdat het doel van een webshop een andere is dan die van een website, is het belangrijk dat er ook vanuit het juiste doel naar de website of webshop wordt gekeken om zo de bezoeker optimaal te bedienen.

Lucians verdiept zich in uw doelgroep om hun wensen helder te krijgen. Daarnaast gaan wij in gesprek met u om uw wensen en doelstellingen te formuleren. Zo voldoet de website straks aan ieders wensen. Ook aan die van de zoekmachines, want Lucians heeft verstand van SEO (Search Engine Optimization). Bij het optimaliseren van uw website/webshop voor zoekmachines (Google), spelen diverse factoren een rol, waaronder de inhoud van de website (on page SEO), maar ook externe factoren (off page SEO) hebben invloed op uw positie in Google.

Wilt u weten of u naast uw website/webshop nog andere online activiteiten moet ondernemen? Een Facebookpagina, een profiel op LinkedIn, een Twitter-account of een Google+ pagina? Wij adviseren u graag of u uw kostbare tijd hieraan moet spenderen en hoe u dit dan het beste kunt doen. Lees meer hierover op de pagina Internet Marketing.

Volg ons!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Naar Internet.nl gaan.
Naar Internet.nl gaan.
Copyright © 2023 Lucians. Alle rechten voorbehouden.

 Deze webite draait op 100% hernieuwbare energie.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org