Skip to main content

Ontwerp en vormgeving

U heeft een logo en ook een huisstijl, maar u wilt een brochure laten ontwerpen of de vormgeving voor een rolbanner moderniseren. Wij hebben ruime ervaring met de grafische programma's en oog voor design en detail. Wij verzorgen het ontwerp en de vormgeving van alle denkbare uitingen. Zo hebben wij ontwerpen gemaakt voor framedoeken, advertenties, catalogi, folders en pennen. Maar ook voor een wielertenue, websites, ansichtkaarten, online banners en productleaflets. En ook voor een pakkende Facebookcampagne maken we aansprekende beelden, want die vallen op in de tijdlijn!

Natuurlijk ontwerpen wij ook uw nieuwe logo en huisstijl. Wij doen dit aan de hand van een creatieve sessie om in kaart te brengen wat u voor ogen heeft, welke kleuren wel uw voorkeur hebben en welke absoluut niet. Welke stijl spreekt u aan, sluit dit aan bij de gewenste uitstraling van het bedrijf en past het bij uw doelgroep?

Kortom, wat u ook wilt laten ontwerpen of vormgeven ... online of offline, of juist een campagne die zowel online als offline gaat lopen, wij zorgen dat met een passend ontwerp de boodschap uitgedragen wordt!