Skip to main content

Teksten schrijven en redigeren

Of u nu een advertentie gaat plaatsen in een vakblad, een folder wilt uitgeven om mee te kunnen geven aan geïnteresseerden of u wilt een nieuwe website ... in alle gevallen is de tekst van cruciaal belang. In combinatie met het design bepaalt de tekst wat de lezer van uw uiting doet. Het ontwerp ondersteunt de boodschap die de tekst over moet brengen.

Tekst schrijven is een vak apart. En een tekst voor een folder is anders opgebouwd dan de tekst over hetzelfde onderwerp maar dan op uw website. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste toon en woorden om uw verhaal zo overtuigend mogelijk te brengen.

Aan de hand van een gesprek met u en eventueel andere medewerkers, kunnen wij de teksten voor u schrijven. Maar als er al een goede tekst is voor bijvoorbeeld de folder, dan kunnen wij deze redigeren voor de website. Of misschien weet u heel goed wat u wilt vertellen en levert u ons een tekst aan die wij vervolgens beoordelen en zonodig redigeren voor het betreffende medium.

Neem de teksten in uw uitingen in ieder geval serieus en verplaats u in uw doelgroep om uw boodschap onder (de juiste) woorden te brengen!