Skip to main content

Training social media

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Vooral consumenten gebruiken social media om met elkaar in contact te blijven, de leukste deals te ontvangen, interessante nieuwtjes met elkaar te delen en om te ontspannen.

Strategie & Plan

Maar ook voor het bedrijfsleven kan social media van toegevoegde waarde zijn. Hoe? Dat is afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, uw doelgroep en wat u wilt bereiken met uw social media activiteiten. En natuurlijk speelt de hoeveelheid tijd die u er wekelijks aan kunt besteden een grote rol. Wij kunnen wel met een geweldig social media plan komen waarmee u meer naamsbekendheid en verkeer op uw website krijgt, maar wanneer dit betekent dat er iemand full time mee bezig moet zijn binnen uw bedrijf terwijl dit niet kan, dan heeft u eigenlijk niks aan zo'n plan.

Training

Samen met u gaan we daarom zitten om de mogelijkheden te bespreken zodat wij een strategie kunnen bepalen die bij u past en waar een plan uit voort komt wat voor u ook daadwerkelijk uitvoerbaar is. Dit plan geven we graag verder invulling tijdens een training social media waar zowel u als betrokken medewerkers aanwezig zijn.

Tijdens deze training worden de in te zetten social media kanalen toegelicht, do's en dont's besproken, maar gaan we vooral praktisch te werk. Na afloop van de training kunt u zelf verder met het inzetten van de verschillende kanalen.

De trainingen kunnen worden verzorgd voor zowel kleine als grote groepen en kunnen op locatie of in company gegeven worden. Afhankelijk van de aanwezige kennis bij de deelnemers kan een training één dagdeel of meerdere dagdelen in beslag nemen.

Een maand na de training volgt een evaluatie-gesprek om de voortgang te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.