Lucians-logo

Stel je afwezigheidsassistent in

Er even tussenuit? Gewijzigde openingstijden in verband met de feestdagen en dus tijdelijk niet zo goed bereikbaar? Heb je er al aan gedacht om je afwezigheidsassistent/automatisch antwoord in te stellen? Zo weet je zeker dat iedereen die je gemaild heeft, netjes een reactie van je terug ontvangt. Zo heb jij wat meer ruimte om alle mails persoonlijk te beantwoorden. Hieronder een overzicht van de verschillende e-maildiensten met een link naar de informatie over het instellen van je afwezigheidsassistent.

  Combell     Google     Office365

E-mail gewijzigd

Vanaf 10 september 2018 is de E-mail server gewijzigd en is de webmail alleen nog maar te bereiken via https://beta-webmail.combell.nl/

Ga hiervoor naar https://combell.nl en dan bovenin naar webmail. screenshot 331

De gebruikersnaam die iedereen heeft moet nu worden aangevuld met @domeinnaam.nl (gebruikt hier jouw eigen domeinnaam zoals deze is gebruikt op je website)
Dus bijvoorbeeld gebruikersnaam: groqe001 is nu geworden

Als je gebruik maakt van programma’s zoals Outlook of telefoons dan moeten de instellingen worden aangepast met onderstaande gegevens.

Gebruikersnaam: Deze dien je aan te vullen zoals hierboven beschreven met @domeinnaam.nl

Heb je het programma ingesteld met POP3 dan is dit het nieuwe serveradres: pop3.mailprotect.be (met poort 995)
Heb je het programma ingesteld met IMAP dan is dit het nieuwe serveradres: imap.mailprotect.be (met poort 993 en SSL)

Voor zowel POP3 als IMAP is dit de nieuwe SMTP server voor het verzenden van e-mail: smtp-auth.mailprotect.be (met poort 465 voor POP3 of IMAP met SSL)

Heb je geen idee hoe je e.e.a. moet instellen? Met onderstaande link krijg je per soort programma of apparaat uitleg hoe je dit kunt doen.

https://support.combell.nl/nl/e-mail/basic-e-mail/hoe-kan-ik-mijn-basic-mailbox-configureren-in-mijn-e-mail-programma

 Voor vragen of hulp kun je altijd contact opnemen met Mirek: 06 - 543 81 359

De nieuwe privacywet (AVG)

Op 25 mei aanstaande treedt de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), in werking. En deze geldt voor iedere ondernemer, van ZZP’er tot multinational. Boetes liegen er niet om, deze kunnen oplopen tot 4% van je jaaromzet (of € 20.000.000,-)! Belangrijk dus om op korte termijn ruimte te maken in je agenda om je bedrijf voor te bereiden op de AVG en ervoor te zorgen dat jij aan de eisen voldoet.

Nieuwe Google algoritme

Jarenlang was de lengte van de tekst onder zoekresultaten, de meta description, in Google twee regels, gemiddeld 160 tekens. Google heeft onlangs echter een update in zijn algoritme doorgevoerd, waardoor meer tekst weergegeven kan worden. Dit kan veel invloed hebben op het aantal clicks op jouw webpagina's die in de zoekresultaten worden weergegeven!