Skip to main content

Lucians is gegroeid

Na ruim vier jaar als eenmanszaak alle belangen van mijn klanten te hebben behartigd, is per april 2014 mijn partner Mirek Dronkers Lucians komen versterken. Mirek is na afronding van het Grafisch Lyceum jarenlang in de grafimediabranche werkzaam geweest in de orderbegeleiding en -calculatie. Na de HBO opleiding Informatiedienstverlening en -management en heeft hij na het behalen van zijn diploma gewerkt als technisch projectleider en servicemanager bij een internationaal IT-bedrijf.

De afgelopen jaren heeft Mirek zich al intensief ingezet voor Lucians. Door zijn technische kennis en grafische vaardigheden vulde hij mij goed aan en vormden we een compleet team dat iedere opdracht aan kon. Mirek begon het werken aan meer visuele projecten en contacten met klanten steeds meer te missen. En toen we na een voor Lucians enorm druk jaar tot de conclusie kwamen dat ik in mijn eentje al het werk niet aan zou blijven kunnen en mijn klanten niet de continuiteit, kwaliteit en betrokkenheid kon garanderen die ik hen wel wilde bieden, was de beslissing snel gemaakt.

Inmiddels werken we alweer wat maandjes samen aan projecten en zowel de klanten als wijzelf voelen dat Lucians nu écht compleet is. We zijn een team, met beide onze kwaliteiten en ervaringen waardoor we onze klanten op vrijwel ieder communicatievlak kunnen ontzorgen en bedienen!

0
Shares