Skip to main content

Nieuwe huisstijl

Wanneer je als bedrijf bijna vijf jaar bestaat en je bent in die jaren gegroeid van starter naar succesvolle tweemanszaak, dan hoort daar een nieuw logo en een nieuwe website bij! In oktober 2014 bestaat Lucians exact vijf jaar. Dankzij al onze trouwe klanten, die bij ons blijven en tegelijkertijd onze ambassadeurs zijn, staan we waar we nu staan. Met onze nieuwe huisstijl en website willen we ons presenteren als deskundig, maar ook persoonlijk grafimediabureau wat thuis is in zowel online media als offline uitingen.

Bij het ontwikkelen van onze huisstijl en website hebben we keuzes gemaakt op ons gevoel. Wat goed voelt past bij je. Het thema zeilen wat we op onze website hebben doorgevoerd, geeft ons goede herinneringen aan prachtige zeilvakanties. Het past daarnaast ook heel goed bij webdesign - navigatie is de basis van een website én van zeilen. Zonder goede navigatie kom je niet waar je wil.

Onze zeilvakanties doen ons denken aan de helderblauwe zeeën. De kleur blauw moet frisheid en helderheid uitstralen. Helderheid in communiceren en hoe wij werken. Frisheid in onze ideeën en blik op uw vraag en opdracht.

Natuurlijk maken we niet al onze keuzes op gevoel, maar ook op kennis, ervaring en feiten. Deze combinatie van factoren maakt dat wij onze opdrachten op de juiste manier aanvaren om met de wind in de zeilen het project te doorlopen.

0
Shares