Skip to main content

Combell

Omdat Lucians Websites ontwikkelt op basis van de Joomla! CMS, is het ook van belang een provider te kiezen, die Joomla! goed kent en uitstekend ondersteunt. Daarom werkt Lucians samen met Combell.

Combell in Amsterdam is een uitstekende provider, die zijn naam op het Joomla-gebied al lang heeft gemaakt. Combell verzorgt de hosting van kleine en grote ondernemingen en biedt een uitstekende service tegen interessante tarieven.

Met meer dan 1600 Joomla klanten is deze provider uitstekend ingesteld op het toepassen van een Joomla CMS. Dat kan niet van sommige andere providers gezegd worden.

Combell hosting is hoge kwaliteit hosting

Door het inzetten van innovatieve en slimme technieken, heldere procedures en processen en meer dan honderd medewerkers waarvan een groot aantal hoogopgeleid, is Combell in staat om zeer hoge kwaliteit hosting te leveren. Combell bezit 3 datacenters, meerdere backbones en 1.500 servers en heeft hosting al sinds 1999 als core business. 1 op de 5 websites in Nederland draait op een Combell-server. Bovendien zijn ze Green IT & MVO hoster.

Combell heeft vele duizenden tevreden klanten en partners

Sinds 1999 is Combell uitgegroeid tot marktleider in hostingdiensten en meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting. Combell investeert in kwaliteit en service en garandeert een perfect werkende infrastructuur o.a. door moderne datacenters en 99,99999% uptime garantie.

Combell heeft inmiddels meer dan 168.000 klanten en ruim 700 partners (net als wij). En toch zijn zij telefonisch bereikbaar voor support en is er een hosting support desk.

De Combell waarden

Combell heeft zes kernwaarden die een rol spelen in het nastreven van hun missie. Deze kernwaarden zijn: onafhankelijk, specialisatie, kwaliteit, lokaal, service en innovatie & ondernemerschap. De missie van Combell is: Een toonaangevende en ambitieuze rol spelen als duurzame, onafhankelijke service provides in het hosten van IT-systemen, infrastructuur & services voor en via het internet. Daarnaast wil Combell ervoor zorgen dat IT infrastructuur en IT diensten voor iedereen (individuen en organisaties) als een nutsvoorziening voor en door het internet beschikbaar wordt. Ten slotte heeft Combell al jaren ‘Principes voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ aan de hand waarvan zij zichzelf engageren tot een groeiproces waarbij ze in samenwerking met hun medewerkers, klanten en leveranciers streven naar het invullen van hun economische, sociale en ecologische doelstellingen.

Combell heeft grote en bekende klanten

Ikea, ING, BBC, Ford en Poineer zijn een aantal klanten van Combell. Deze sites horen bij de drukstbezochte van Nederland. Het veilig en snel verwerken van miljoenen "hits" per dag is alleen mogelijk als je de zaken goed in orde hebt.

Cluster Hosting

Combell host alle sites op een loadbalanced cluster. De basis van Cluster Hosting houdt in dat uw website/applicatie door meerdere servers wordt ondersteund. Uw site staat niet op 1 fysieke server, maar elke dienst (webserver, databaseserver, fileserver) draait op 2 of veel meer fysieke servers. Combell gebruikt al jarenlang clustertechnologie voor haar serverpark en is hierin zeer ervaren.

Replicatie Databases

Combell repliceert de databases van Business Hosting pakketten. Dit betekent dat informatie altijd wordt weggeschreven naar twee fysieke database servers. Het uitvallen van uw primaire databaseserver leidt niet tot dataverlies. Dit is een uniek feature in onze branche!

Load Balancing

Aan de poort van het cluster staan load balancers. Deze load balancers spreiden het verkeer naar de database van uw website, zo benut u altijd de maximale capaciteit van de Combell-infrastructuur.