Skip to main content

Amateurfotograaf Tony Bradshaw bracht samen met zijn dochter Nicole en internationaal, professioneel fotograaf Gabriele Crozzoli een bezoek aan het Lower Zambezi Park in Zambia. De tour was niet gepland, op de terugweg van een humanitair project besloten de drie de laatste drie dagen van hun reis in het Lower Zambezi Park door te brengen. Begeleid door lokale gidsen zagen zij in de (slechts) drie dagen durende fotosafari de trots van het natuurpark voor hun camera verschijnen en besloten hierover een boek uit te geven: Three Days on the Lower Zambezi.

Het boek is geen 'gewoon' fotoboek. De avonturiers moedigen amateurfotografen aan een dergelijke reis te maken, geven tips en 'behind the scenes' kiekjes en delen hun ervaringen.

Wij mochten voor het avontuur dat zij in boekvorm hadden vastgelegd een website ontwerpen en ontwikkelen. De foto's waren uiteraard het uitgangspunt, het verhaal wat ze wilden vertellen moest passend en aantrekkelijk gebracht worden.

De website is, uiteraard, voor alle devices geoptimaliseerd en biedt zo altijd een pakkende ervaring. De pagina's worden automatisch opgemaakt. Bij bijvoorbeeld het aanmaken van een nieuw inspiratie-item kan de editor zelf bepalen welke technische specificaties (technical notes) en apparatuur (equipment) hij wil laten tonen, hij vult dit in of selecteert de betreffende apparatuur en de vormgeving wordt automatisch toegepast.

Meer Portfolio Websites & Webshops

0
Shares