Skip to main content

Tony Bradshaw is in zijn vrije tijd fotograaf... en geen onverdienstelijk fotograaf, als wij zo vrij mogen zijn om dit te zeggen. Van de prachtige wildfoto's die hij gemaakt heeft tijdens zijn driedaagse reis naar de Lower Zambezi heeft hij een boek uitgegeven waar wij de website van mochten ontwerpen en ontwikkelen. Een prachtig project. Maar Tony fotografeert veel meer dan alleen wilde dieren en wilde graag een online portfolio van een selectie van zijn foto's.

De focus moest liggen op de foto's en onderverdeeld zijn in de volgende thema's, we kozen voor: people, wildlife, art & architecture, landscape en city life. Op de homepage krijgt de bezoeker direct deze thema's en een bijbehorende foto te zien. Wanneer de bezoeker kiest voor een thema, ziet hij/zij direct de foto's binnen deze categorie. Bovenaan, onder de header, zijn de andere thema's weergegeven, zodat de bezoeker makkelijk van thema kan wisselen zonder terug te gaan naar de homepage of een menu. Wanneer op een foto wordt geklikt, wordt deze groot middels een lightbox weergegeven en kan verder genavigeerd worden door de overige foto's binnen dezelfde categorie door middel van pijltjes aan weerszijden van de foto.

De website is zo opgebouwd dat Tony zelf, zonder enige kennis van het bouwen van websites, meest optimale resoluties en vormgeefopties, nieuwe foto's kan uploaden. Deze worden dan automatisch in het juiste thema en op de juiste afmetingen/resolutie opgeslagen en weergegeven.

Meer Portfolio Websites & Webshops

0
Shares