Skip to main content

Het Britse merk Cornishware is bekend om de brede strepen op al het servies. Waren het eerst alleen blauwe strepen, nu is het servies in diverse kleuren te verkrijgen. Britse Streepjes heeft de grootste collectie Cornishware van Nederland en verkoopt die via de webshop aan alle fans in Nederland.

De webshop die wij voor Britse Streepjes mochten maken, is gevuld met een enorm assortiment aan servies-producten die ook nog eens in verschillende kleuren leverbaar zijn. Met de opdrachtgever zijn wij gaan bedenken op welke manieren wij de bezoeker bij de gewenste product(en) wilden laten komen, niet iedereen navigeert op dezelfde manier en het gedrag op een mobiel device is weer anders dan dat op een desktop.

Bezoekers kunnen op de homepage voor de gewenste kleur kiezen, of voor een specifiek product. Via het hoofdmenu komt de bezoeker op een verzamelpagina van de verschillende collecties en wanneer voor een kleur gekozen is, komt overzichtelijk het gehele aanbod in beeld. Vanuit het winkelmandje kan een bezoeker vervolgens kiezen voor het bestellen als gast, inloggen of account aanmaken en zo eenvoudig het bestelproces doorlopen.

Voor up-to-date informatie is de Insta-feed van Britse Streepjes opgenomen in de website, zodat de eigenaar in één klap op twee plekken de laatste informatie deelt.

Meer Portfolio Websites & Webshops

0
Shares