Skip to main content

Hartje Winterswijk is een prachtige, nieuwe woonwinkel in - zoals de naam al zegt - hartje Winterswijk. Hartje Winterswijk verkoopt haar producten vanuit de winkel en webshop, waar tevens de workshopagenda te vinden is.

Marlinde en Mariska openden in het voorjaar van 2016 Hartje Winterswijk. Een inspirerende, creatieve woonwinkel met een gevarieerd aanbod aan woonaccessoires, het complete Annie Sloan Chalk Paint assortiment en de mogelijkheid om workshops te volgen. Marlinde en Mariska zetten zelf de workshops op de website en nieuwe producten kunnen makkelijk aan de webshop worden toegevoegd.

Wat we speciaal voor Hartje Winterswijk ontwikkeld hebben, is de mogelijkheid om op kleur te kunnen selecteren. Hierdoor hoeft de bezoeker niet iedere keer terug naar het productoverzicht om een andere kleur van hetzelfde product te bekijken, maar kan vanuit één productselectie alle leverbare kleuren kiezen. Actuele informatie, zoals de voorraad, is gelijk zichtbaar en het gewenste product en de gekozen kleur kan vanuit dit scherm direct besteld worden.

Meer Portfolio Websites & Webshops

0
Shares