fbpx

Portfolio - Drukwerk

Hoewel er steeds meer online en via de mail gaat, speelt drukwerk nog steeds een rol in het presenteren en onder de aandacht brengen van uw bedrijf en producten. Met onze kennis en jarenlange ervaring in de grafimediabranche zorgen wij voor het mooiste stukje drukwerk, perfect gedrukt en op tijd geleverd voor een goede prijs.

In-Venture - Ontwerp Logo

Beweging. Ronde vormen. Rood. Ontwikkeling. Dat waren de kernwoorden die we mee hebben gekregen voor het ontwerpen van het nieuwe logo van In-Venture. In-Venture verzorgt avontuurlijke, ervaringsgerichte programma's op maat op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, traineeships en persoonlijke coaching.

Lees verder

Croes Debiteurenbeheer - Folder

Toen Croes Debiteurenbeheer begon met haar werkzaamheden, had zij behoefte aan een folder die zij mee kon geven of achter kon laten bij (potentiële) opdrachtgevers. Een folder waarin kort staat wát Croes Debiteurenbeheer doet en voor je kan betekenen.

Lees verder

Ikbenzo - Poster

Ikbenzo - Poster

Kinderen die niet lekker in hun vel zitten, hebben baat bij de workshop "Voelen wie je bent". Wij maakten het ontwerp van de posters en flyers die op scholen en bso's kwamen te hangen.

Lees verder

Volg ons!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Copyright © 2020 Lucians. Alle rechten voorbehouden.