Skip to main content

Fotografie

Beelden brengen de sfeer over ... ondersteunen wat u wilt zeggen, geven het verhaal persoonlijkheid. Een goede foto kan uw website, drukwerk of poster aantrekkingskracht geven, waardoor hij niet snel vergeten zal worden. Een foto maakt de tekst die erbij staat aantrekkelijker om te lezen, want een hele pagina met alleen maar tekst nodigt niet uit om gelezen te worden.

Een goede foto maak je niet even snel. Diverse factoren zoals belichting, compositie, diafragma (scherptediepte) en sluitertijd spelen een grote rol bij het schieten van het mooiste plaatje. Wij hebben ruime ervaring met het fotograferen van mensen, situaties en producten.

Soms is het moeilijk om zelf foto's te maken voor uw folder of website. Bijvoorbeeld omdat diensten zich moeilijk laten fotograferen. Wij hebben dan de beschikking over accounts bij diverse grote stockfoto-sites waar uit tienduizenden foto's de meest geschikte gekozen kan worden. Het kan een flinke klus zijn om uit het enorme aanbod precies die foto's te vinden die naadloos aansluiten bij uw verhaal, maar wij kunnen uiteraard een rol spelen bij het zoeken van die ene foto.