Skip to main content
Portfolio - Drukwerk

Bellux - Catalogus

Een losbladig catalogus-systeem met luxe uitstraling en eigentijds design.

Bell Lux is importeur van DEFA Lighting armaturen. Prachtige lichtoplossingen voor zowel woning als bedrijfspand. In klassieke of moderne uitvoering en geschikt voor binnen of buiten. Zij wilden een luxe catalogus voor projectontwikkelaars en architecten waarin zij deze kwaliteitsarmaturen op een stijlvolle en professionele manier konden presenteren.

De catalogus moest losbladig zijn, zodat deze ook na prijs- of collectiewijzigingen makkelijk actueel kon worden gehouden. Er is gekozen voor een dunne ringband (2 rings) van xxx  en voorzien van een blindpreeg op de voorzijde van de map en zilverpreeg op de achterzijde en rug van de map. Aan de rug van de map is door middel van een boorgat - voorzien van een zilveren oog - een label bevestigd gemaakt van hetzelfde materiaal als de map en aan beide zijden voorzien van zilverpreeg van het logo van Bell Lux.

De pagina's in de map zijn volgens een strak en vast stramien opgebouwd waarbij zowel sfeer- als productfoto's elkaar op dezelfde manier afwisselen. Er is gekozen voor de combinatie van een strak met meer frivool lettertype waardoor de productpagina's een stijlvolle en overzichtelijke, maar niet saaie uitstraling hebben. Daarnaast zijn er iconen ontworpen, heeft de catalogus een uitgebreide prijslijst met productspecificaties en zijn er pagina met daarop foto's en lijntekeningen van alle armaturen die opgenomen zijn in de catalogus.

0
Shares