Skip to main content

Haagse Hogeschool - Programmaboekje

Haagse Hogeschool - Programmaboekje

Op 3 april organiseerde de Haagse Hogeschool in samenwerking met Chi Nederland de conferentie ChiSparks 2014. Hiervoor hebben wij een gepersonaliseerd programmaboekje ontwikkeld.

programmaboekje keycord-1

In dit programmaboekje van maar liefst 44 pagina's moesten alle workshops, sprekers, demo's en betrokkenen een plekje krijgen, inclusief de genomineerden voor de Gerrit van der Veerprijs.

Met als tagline 'creating the difference' besloten we het boekje niet als een standaard A5 of A6 boekje vorm te geven, maar als een A7 badge-boekje wat middels een felroze keycord om de nek gehangen kon worden.

Op de voorkant van het programmaboekje de naam en bedrijfsnaam van de geregistreerde bezoeker, in de rug een oognietje waaraan het keycord bevestigd is. Het tweede nietje is een gewoon nietje.

Door het kleine formaat en de grote hoeveelheid pagina's heeft de drukker een flinke uitdaging gehad om het boekje mooi af te werken, maar omdat we met drukkers samenwerken die net kwaliteit net zo hoog in het vaandel hebben staan als wij, is er een mooi 'stukje drukwerk' opgeleverd.

0
Shares