Skip to main content

In-Venture - Ontwerp Logo

Beweging. Ronde vormen. Rood. Ontwikkeling. Dat waren de kernwoorden die we mee hebben gekregen voor het ontwerpen van het nieuwe logo van In-Venture. In-Venture verzorgt avontuurlijke, ervaringsgerichte programma's op maat op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, traineeships en persoonlijke coaching.

Hierbij worden diverse technieken ingezet, waaronder martial arts. Aan jezelf werken met In-Venture gaat zeker niet aan de hand van een eenzijdig coachingsgesprek en levert daardoor waardevolle inzichten op en heeft ook succes.

Het logo wat wij voor In-Venture heeft een martial arts weergaven van de letters I en V. Door niet alleen met rood maar ook met zwart te werken, komt het logo minder schreeuwerig over, maar valt toch op. Door de cirkel er omheen vormt het een samenhangend geheel - wat de programma's van In-Venture ook zijn. Ze bestaan uit verschillende losse activiteiten en onderdelen, maar op elkaar afgestemd en tesamen bereiken ze het voorafgestelde doel.

0
Shares