Skip to main content

Ga met je muis op de afbeelding staan om de hele pagina te zien.

Remco Smith van Fundament Advocatuur is bouwrechtadvocaat. Een advocaat die gefascineerd is door het bouwproces en als zoon van een hoofduitvoerder in de woningbouw en kleinzoon van twee Groningse aannemers al een groot deel van zijn leven met zijn voeten in de modder staat. Dat onderscheidt hem ook van veel andere advocaten: zijn kennis van de bouw en het bouwproces, naast alle kennis vanuit de advocatuur.

Remco had duidelijke wensen met betrekking tot zijn website: geen onpersoonlijke website met vooral veel tekst en dure woorden, maar teksten die mensen begrijpen en foto's uit het werkveld die hij zelf geschoten heeft. Een website die duidelijk naar voren brengt dat deze advocaat de taal van de bouw spreekt, die praktisch is ingesteld én kan adviseren over aanneming van werk, projectontwikkeling, aanbesteden, (ver)kopen, (ver)huren en advisering in de bouw.

Daarvoor zijn wij uitgebreid in gesprek gegaan met Remco - want als je een website wil maken die aansluit bij zowel de eigenaar als zijn doelgroep, moet je weten hoe die wereld en de context in elkaar steekt. Daarnaast hebben we Remco, zodra er een eerste draft stond, betrokken in het ontwerpproces zodat hij zelf nauw betrokken is geweest bij de totstandkoming van het ontwerp en de layout van de pagina's. Een website maken doe je tenslotte samen, je brengt expertises samen om tot het beste eindresultaat te komen.

Op de website van Fundament Advocaat is informatie te vinden over de specialismen van Remco, zijn achtergrond, maar ook artikelen die hij voor onder andere vakbladen schreef, makkelijk te filteren op thema.

Meer Portfolio Websites & Webshops

0
Shares