Lucians-logo

Portfolio - Websites & Webshops

Wij maken gebruiksvriendelijke websites en webshops. Van ontwerp tot realisatie en indien wenselijk inclusief tekst schrijven en fotografie. We doen dit in Joomla!, een open source CMS waarmee het ook heel makkelijk is voor u om uw website bij te houden. Of u een eenvoudige website met bedrijfs- en productinformatie wilt of een interactieve website met social media en nieuwsbriefkoppelingen, wij maken dé perfecte website voor u en uw bezoekers!

Website & Webshop - Remedy Bank

Remedy Bank - Website & Webshop

Remedy Bank is een laberatorium dat grondstoffen levert en maakt voor de homeopatische medicijnindustrie die wereldwijd geleverd worden. Ze richten zich vooral op de grondstoffen die wat zeldzamer zijn. Wij hebben voor hen de website en webshop ontwikkeld die aan speciale eisen moest voldoen omdat niet iedereen zomaar grondstoffen mag aankopen.

Lees meer

IJssel Juweliers - Website & Webshop

Dé juwelier uit Nieuwerkerk aan den IJssel wilde een stijlvolle website die past bij het wat oudere publiek, maar ook de jongere bezoeker aanspreekt. Naast de verschillende merken en soorten sieraden, wilde zij ook graag dat hun vakmanschap gecommuniceerd werd op de website. Zo repareren zij veel van de sieraden zelf, maar vertrouwen ook op specialisten. Bij IJssel Juweliers staat klantvriendelijkheid en service voorop.

Lees meer

Yem advies - Website

Yem advies helpt ondernemers groeien. En het beste uit zichzelf te halen. Eigenaresse Jacqueline vroeg ons een website te ontwerpen en bouwen die de bezoeker op pakkende wijze en in één oogopslag vertelt wat Yem advies voor hem of haar kan betekenen.

Lees meer

La Bionda - Website

La Bionda - Website

La Bionda is een modestudio voor de moderne en zelfbewuste vrouw, gevestigd in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel. De website moest de allure van de winkel en de prachtige merken die zij in het assortiment heeft uitstralen.

Lees meer

Website InHillegersberg

InHillegersberg - Website

Bewonersorganisatie InHillegersberg wil de bewoners in Hillegersberg zo volledig mogelijk informeren over een aantal kernonderwerpen en nieuws uit de buurt. Daarnaast wil zij bewoners aanspreken en aanzetten tot participatie door inzichtelijk te maken wat er speelt in Hillegersberg en hoe de bewoner zich in kan zetten voor haar buurt. 

Lees meer

Havecon - Website

Welotex - Website

Welotex maakt beroepskleding en -textiel op maat en past deze producten naar wens aan. De website die wij ontwikkelden laat niet alleen het complete aanbod in producten en diensten zien, maar beschikt ook over een webshop voor JBNL.

Lees meer