Lucians-logo

Portfolio - Websites & Webshops

Wij maken gebruiksvriendelijke websites en webshops. Van ontwerp tot realisatie en indien wenselijk inclusief tekst schrijven en fotografie. We doen dit in Joomla!, een open source CMS waarmee het ook heel makkelijk is voor u om uw website bij te houden. Of u een eenvoudige website met bedrijfs- en productinformatie wilt of een interactieve website met social media en nieuwsbriefkoppelingen, wij maken dé perfecte website voor u en uw bezoekers!

Annie Sloan Nederland - Website & Webshop

Annie Sloan Nederland is distributeur van de producten van Annie Sloan. Annie Sloan is een van ’s werelds meest gerespecteerde experts op het gebied van verf en kleur. Ze heeft meer dan 25 boeken geschreven die in binnen- en buitenland verkocht worden en ontwikkelde haar eigen merk decoratieve verf: Chalk Paint®. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met wall paint, wax & afwerking, kwasten, stoffen, stencils en accessoires.

Lees meer

Website & Webshop - Remedy Bank

Remedy Bank - Website & Webshop

Remedy Bank is een laberatorium dat grondstoffen levert en maakt voor de homeopatische medicijnindustrie die wereldwijd geleverd worden. Ze richten zich vooral op de grondstoffen die wat zeldzamer zijn. Wij hebben voor hen de website en webshop ontwikkeld die aan speciale eisen moest voldoen omdat niet iedereen zomaar grondstoffen mag aankopen.

Lees meer

Longa - Website & Webshop

Longa is leverancier van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals overalls, werkhandschoenen en veiligheidsschoeisel. Dit doen zij voor diverse sectoren en al dan niet voorzien van bedrijfslogo of andere klantspecifieke wensen. Vanuit het magazijn en atelier in Schiedam levert Longa een totaalpakket aan producten met optimale service.

Lees meer

Yem advies - Website

Yem advies helpt ondernemers groeien. En het beste uit zichzelf te halen. Eigenaresse Jacqueline vroeg ons een website te ontwerpen en bouwen die de bezoeker op pakkende wijze en in één oogopslag vertelt wat Yem advies voor hem of haar kan betekenen.

Lees meer

IJssel Juweliers - Website & Webshop

Dé juwelier uit Nieuwerkerk aan den IJssel wilde een stijlvolle website die past bij het wat oudere publiek, maar ook de jongere bezoeker aanspreekt. Naast de verschillende merken en soorten sieraden, wilde zij ook graag dat hun vakmanschap gecommuniceerd werd op de website. Zo repareren zij veel van de sieraden zelf, maar vertrouwen ook op specialisten. Bij IJssel Juweliers staat klantvriendelijkheid en service voorop.

Lees meer

Havecon - Website

Welotex - Website

Welotex maakt beroepskleding en -textiel op maat en past deze producten naar wens aan. De website die wij ontwikkelden laat niet alleen het complete aanbod in producten en diensten zien, maar beschikt ook over een webshop voor JBNL.

Lees meer

Josine Opstelten - Website

Josine Opstelten is een internationaal coach en energy therapeut met klanten over de hele wereld. De vorige website van Josine was gedateerd en zij kon zelf geen aanpassingen doorvoeren. Josine vond het belangrijk dat ondanks een moderniseringsslag de uitstraling van en het gevoel bij de website hetzelfde bleef.

Lees meer

Website InHillegersberg

InHillegersberg - Website

Bewonersorganisatie InHillegersberg wil de bewoners in Hillegersberg zo volledig mogelijk informeren over een aantal kernonderwerpen en nieuws uit de buurt. Daarnaast wil zij bewoners aanspreken en aanzetten tot participatie door inzichtelijk te maken wat er speelt in Hillegersberg en hoe de bewoner zich in kan zetten voor haar buurt. 

Lees meer