Skip to main content

Advertentie verzorging

U wilt adverteren. In een vakblad, huis-aan-huiskrant, full colour magazine of in het clubblad van de vereniging. Naast alle online activiteiten die je als ondernemer tegenwoordig kan ondernemen om van jezelf te laten horen, kan het plaatsen van een advertentie in een dergelijke uiting nog steeds heel doeltreffend zijn.

Door onze jarenlange ervaring bij en met uitgevers van kranten, magazines en sponsored magazines weten wij hoe het werkt in 'advertentieland'. Wij helpen u bij het opstellen van uw advertentie, maar kunnen u ook adviseren over de plaatsing van uw advertentie. Is de datum goed gekozen? Wordt in dit gebied deze krant het beste gelezen? Wordt het een zwart/wit advertentie of toch een kleurenadvertentie? We denken graag mee hoe de boodschap die u graag wilt verspreiden het beste tot zijn recht komt en welke media daar voor nodig zijn.

Daarnaast houden we uiteraard rekening met uw eventuele online activiteiten en adviseren u graag hoe u deze advertentie online kunt ondersteunen voor een optimaal resultaat.