Skip to main content

Lucians in 1 minuut

In één minuut een helder beeld van Lucians

We zijn een persoonlijk grafimedia bureau met oog voor detail en kwaliteit. Wij werken voor het MKB. Wij zijn actief in diverse branches en verdiepen ons graag in de markt van onze klanten. Lucians is in oktober 2009 opgericht en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor online en offline communicatie-uitingen.

persoonlijk grafimedia bureau?

Ja, persoonlijk, omdat de relatie met de klant voor Lucians voorop staat. Samen maken we mooie dingen, met ons vakmanschap en de kennis van de ondernemer over de markt. We willen iets goeds maken wat er niet alleen mooi uitziet, maar ook de beoogde doelen haalt.

Wat doen jullie precies?

Lucians bedenkt en realiseert concepten voor interactie tussen ondernemers en hun doelgroep. We geloven in de integratie van online en offline communicatie - een samenspel tussen beide - maar dat betekent niet dat opdrachten altijd moeten bestaan uit een online en offline aspect. Aan alleen een brochure, website of social media campagne werken wij met net zoveel passie. Wel leggen wij we de opdrachtgever graag het nut en de noodzaak uit van op elkaar afgestemde communicatie-uitingen.

Wie zijn jullie klanten?

Ons klantenbestand bestaat uit een grote variëteit ondernemers uit diverse branches. Ondernemers uit het MKB die graag een betrokken partner op het gebied van communicatie aan hun zijde hebben, een partner die meedenkt vanuit hun belang en niet vanuit eigen commerciële doeleinden en die net als hun ondernemer is.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Wij zorgen voor die helicopterview die nodig is om inzichtelijk te maken waar uw bedrijf staat, wie uw doelgroep is en hoe deze online en offline bereikt kan worden. Door deze frisse blik vanuit een andere invalshoek wordt uzelf ook aan het denken gezet en kunnen we samen aan uitingen werken om uw doelgroep te bereiken en overtuigen.

Iets opmerkelijks:

Gaby is docent en examinator op de Academie voor ICT & Media aan de Haagse Hogeschool. Zij geeft daar colleges in (internet) marketing & communicatie en interaction design voor de opleiding Communication & Multimedia Design. Daarnaast is ze stage-begeleider van studenten die aan het eind van hun tweede jaar verplicht stagelopen in het bedrijfsleven. In de rol van examinator begeleidt en beoordeelt ze studenten bij het afstuderen aan de opleiding Communication & Multimedia Design.

En nu?

Luisteren we graag naar uw verhaal! Stuur ons een mail of bel Mirek (06-54381359) of Gaby (06-45117413) en maak een afspraak.