fbpx

Microsoft

Om het voor onze bestaande en nieuwe klanten makkelijker te maken, zijn we partner van Microsoft geworden zodat we vanaf nu ook Office 365 kunnen aanbieden. Je hoeft niet meer zelf moeilijke procedures te volgen en creditcardgegevens door te geven om Office365 aan te schaffen of te verlengen. We kunnen nu dus alles snel en makkelijk voor je regelen zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met je eigen werk! Uiteraard betaal je dezelfde prijzen als rechtstreeks bij Microsoft.

Wat is Office365?
Met Office 365 van Microsoft heb je een complete omgeving voor je e-mail, agenda en documenten. Je kunt je domeinnaam koppelen aan het systeem van Microsoft, zodat alle e-mail van en naar je eigen domeinnaam gaat. Met een Office365-abonnement kun je werken met de Office programma’s (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, etc.) waar en hoe je maar wilt. Je eigen domeinnaam en e-mailadres is hieraan gekoppeld waardoor je Werk op locatie, sla je documenten op en log later weer in om verder te werken waar je gebleven was. Synchroniseer je agenda op meerdere apparaten. En, ook heel prettig, geen gedoe meer met back-ups, alle bestanden kunnen automatisch worden opgeslagen op een beveiligde server waar alleen jij toegang tot hebt.

Wil je meer lezen over Office365 ga dan naar de Office-website.

WebwinkelKeur

Het WebWinkelKeur is een uniek webwinkel keurmerk dat een juridische controle combineert met klantbeoordelingen. Dit biedt zekerheid voor je klanten, want online beoordelingen of recensies zijn nu eenmaal dé mond-tot-mond reclame van nu. En het mooie van klantbeoordelingen via WebwinkelKeur is dat de bezoeker van je webshop weet dat deze recensies onafhankelijk en dus eerlijk zijn. Een webshop met Webwinkelkeur is betrouwbaar en geeft de bezoeker de garantie op 14 dagen bedenktijd en geld terug binnen 14 dagen na retourzending.

Lucians gaat ook voor openheid, eerlijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Een combinatie die naadloos aansluit op de visie van WebwinkelKeur en wij zijn er daar ook trots op ons partner van WebwinkelKeur te mogen noemen.

Combell

Omdat Lucians Websites ontwikkelt op basis van de Joomla! CMS, is het ook van belang een provider te kiezen, die Joomla! goed kent en uitstekend ondersteunt. Daarom werkt Lucians samen met Combell.

Combell in Amsterdam is een uitstekende provider, die zijn naam op het Joomla-gebied al lang heeft gemaakt. Combell verzorgt de hosting van kleine en grote ondernemingen en biedt een uitstekende service tegen interessante tarieven.

Met meer dan 1600 Joomla klanten is deze provider uitstekend ingesteld op het toepassen van een Joomla CMS. Dat kan niet van sommige andere providers gezegd worden.

Combell hosting is hoge kwaliteit hosting

Door het inzetten van innovatieve en slimme technieken, heldere procedures en processen en meer dan honderd medewerkers waarvan een groot aantal hoogopgeleid, is Combell in staat om zeer hoge kwaliteit hosting te leveren. Combell bezit 3 datacenters, meerdere backbones en 1.500 servers en heeft hosting al sinds 1999 als core business. 1 op de 5 websites in Nederland draait op een Combell-server. Bovendien zijn ze Green IT & MVO hoster.

Combell heeft vele duizenden tevreden klanten en partners

Sinds 1999 is Combell uitgegroeid tot marktleider in hostingdiensten en meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting. Combell investeert in kwaliteit en service en garandeert een perfect werkende infrastructuur o.a. door moderne datacenters en 99,99999% uptime garantie.

Combell heeft inmiddels meer dan 168.000 klanten en ruim 700 partners (net als wij). En toch zijn zij telefonisch bereikbaar voor support en is er een hosting support desk.

Lees verder

previous arrow
next arrow
Slider
Volg ons!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Copyright © 2021 Lucians. Alle rechten voorbehouden.

 Deze webite draait op 100% hernieuwbare energie.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org