Skip to main content

Havecon is een kassenbouwer van internationale allure en zij had een dito website nodig waarop niet alleen nieuws geplaatst kon worden, maar ook de projecten waar zij - wereldwijd - aan werkten.

Havecon Kassenbouw is een jong bedrijf dat ambitieuze stappen durft te nemen. Begonnen met projecten in Nederland, maar inmiddels actief van Canada tot Qatar en van België tot Australië. Het gaat vaak om miljoenenprojecten, maar het contact en de communicatie blijft direct en open.

Havecon wilde een website waar projecten uitgebreid de aandacht kregen. Je moest deze projecten kunnen filteren op grootte, teeltsoort, continent, lopend/afgerond en jaartal. Bij ieder project moesten gedurende de bouw eenvoudig foto's kunnen worden toegevoegd. Wij voegen bijna wekelijks foto's toe.

Ook wilden zij actualiteiten op hun website, zowel eigen nieuws als artikelen over hunzelf of hun projecten in de media. Hieronder vallen ook vacatures, aanwezigheid op beurzen en belangrijke feiten van opdrachtgevers. Havecon mailt ons de informatie, wij redigeren de teksten en plaatsen ze op de website.

Meer Portfolio Websites & Webshops

0
Shares