fbpx

Ga met je muis op de afbeelding staan om de hele pagina te zien.

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel zet zich in voor kinderen die opgroeien in een omgeving waar geen of te weinig financiële middelen zijn om hen mee te laten doen met leeftijdsgenootjes. Denk aan sporten, muziekles, op de fiets naar de middelbare school gaan of zelfs hun verjaardag vieren.

Wij mochten de website van de stichting ontwerpen en ontwikkelen met als doel een gebruiksvriendelijke website voor ouders/verzorgers die de hulp van stichting Leergeld willen inschakelen én voor iedereen die meer wil weten, wil doneren of op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen van de stichting.

Belangrijk was dat de bezoeker snel bij de gewenste informatie komt, met name de bezoeker die een aanvraag wil doen. Daarnaast moest makkelijk duidelijk worden hoe je een aanvraag voor ondersteuning kunt indienen, dat er voorwaarden zijn waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen en voor wát je zoal aanspraak kan doen op de stichting.

Stichting Leergeld werkt samen met Sam& voor alle kinderen, Jeugdfonds Sport & Cultuur, stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp.

 

Meer Portfolio Websites & Webshops

Volg ons!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Naar Internet.nl gaan.
Naar Internet.nl gaan.
Copyright © 2023 Lucians. Alle rechten voorbehouden.

 Deze webite draait op 100% hernieuwbare energie.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

0
Shares