Skip to main content

Ga met je muis op de afbeelding staan om de hele pagina te zien.

Nathalie Barkmeijer helpt vanuit haar Leefstijlstudio mensen en bedrijven met het aanleren van een gezonde levensstijl. Zij gunt iedereen de energie en veerkracht die ontstaat door fysiek bezig te zijn. Daarbij richt zij zich in het bijzonder op vrouwen van 40+, jongeren, mensen die kanker hebben of hier net van genezen zijn en bedrijven die de waarde inzien van gezonde werknemers en hun rol hierin erkennen.

De look & feel van de website van Leefstijlstudio Nathalie Barkmeijer is het best te omschrijven als fris, persoonlijk en professioneel. Om de website actueel, maar tegelijkertijd onderhoudsvriendelijk te houden, is gekozen voor een Instagramfeed. Op deze manier kunnen bezoekers de laatste berichten zien en lezen. Ook kan Nathalie nieuws- en blogitems op haar website plaatsen en een nieuwsbrief aan haar relaties versturen vanuit haar website.

Via de agenda is te zien welke trainingen en workshops er gepland staan en kan de bezoeker zich direct aanmelden. Ook de producten van Vitakruid en Blackroll kunnen via de webshop bekeken, besteld en afgerekend worden. Nathalie kan nieuwe producten eenvoudig zelf toevoegen aan haar webshop.

Meer Portfolio Websites & Webshops

0
Shares