Skip to main content

Stijn Rost van Tonningen richt zich met zijn bedrijf In-Venture op managers van grotere organisaties die inzien dat het goed functioneren van de organisatie valt of staat met de mensen die het doen. Samen met een kernteam hanteert hij een aanpak die deelnemers helpt om een diepere laag in zichzelf te (her)ontdekken, hun ware talenten te herkennen en hiermee de vertaling te maken naar het dagelijkse leven en werk.

De werkwijze van In-Venture kenmerkt zich door maatwerk en een avontuurlijke aanpak. Leren door beleven, het avontuur aangaan en jezelf écht leren kennen maken deel uit van de filosofie van In-Venture. De website van In-Venture moest het avontuurlijke, het unieke van het programma evenals de kernwaarden en filosofie van In-Venture uitdragen. Voor zowel individu als team.

De combinatie van witruimte, grote aansprekende foto's en een combinatie van speels en strak lettertype zorgt voor een overzichtelijk en aansprekende website. Door subtiel gebruik van animatie en op het ontwerp afgestemde teksten, zijn aantrekkelijke webpagina's ontstaan die de bezoeker voldoende informeren en de sfeer die bij In-Venture past goed overbrengt. Vanaf verschillende plaatsen op de website wordt de bezoeker geholpen verder of meer te lezen wanneer hij daar in geïnteresseerd is, zonder geconfronteerd te worden met een overvloed aan teksten.

In-Venture wilde dat in één oogopslag duidelijk was wat zij te bieden hebben en voor wie. Ook moest op de website duidelijk worden dat zij met ervaren en gepassioneerde begeleiders samenwerken die ieder hun eigen unieke specialiteit inbrengen. Deze begeleiders hebben een eigen plek op de website gekregen om zo hun verhaal te vertellen.

Diverse referenties komen aan bod om te vertellen waarom zij In-Venture ingezet hebben en hoe zij het programma van en de samenwerking met Stijn ervaren hebben. Door deze op gerelateerde pagina's weer te geven, krijgt de bezoeker een compleet beeld van het programma, de werkwijze en de ervaring met In-Venture.

Bezoek de website van In-Venture

Meer Portfolio Websites & Webshops

0
Shares