Skip to main content

La Bionda is een modestudio voor de moderne en zelfbewuste vrouw, gevestigd in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel. De website moest de allure van de winkel en de prachtige merken die zij in het assortiment heeft uitstralen.

De eigenaresse van de winkel wilde een moderne website met een eigentijdse uitstraling die past bij haar collecties en het publiek wat zij hiermee bedient. De website moest een stijlvolle uitstraling hebben, niet te druk maar zeker niet saai. Alle merken moesten goed passen bij het ontwerp én de foto's die gebruikt werden in het ontwerp, moesten enigszins tijdloos zijn, zodat de website niet een overdreven zomer- of winterlook had. Verder wilde de eigenaresse op een eenvoudige wijze zelf de website bij kunnen houden.

La Bionda is actief op social media, maar dit staat nog in de kinderschoenen. We hebben daarom bewust geen Facebookfeed of Facebook-comments in de website geïmplementeerd. Haar doel met haar website is in eerste instantie online aanwezig zijn en (potentiële) klanten kunnen informeren over de soort winkel en diversiteit aan collecties die zij biedt.

Meer Portfolio Websites & Webshops

0
Shares