fbpx

Josine Opstelten is een internationaal coach en energy therapeut met klanten over de hele wereld. De vorige website van Josine was gedateerd en zij kon zelf geen aanpassingen doorvoeren. Josine vond het belangrijk dat ondanks een moderniseringsslag de uitstraling van en het gevoel bij de website hetzelfde bleef.

Natuurlijk moest de website professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen, als coach kom je heel dicht bij mensen en dan moeten mensen wel een goed gevoel bij de website hebben. Daarnaast moest ondanks de flinke hoeveelheid recensies en teksten de website rust en energie uitstralen. De gekozen beelden dragen daar allemaal aan bij, evenals de gekozen typografie en vormgeving. Door ook foto's van Josine zelf te gebruiken, krijgt de website een persoonlijk tintje, wat bijdraagt aan het vertrouwen van de bezoeker in de website van Josine.

Wanneer bezoekers geïnteresseerd zijn, kunnen zij zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Josine, die gekoppeld is met MailChimp, van waaruit Josine haar nieuwsbrieven verstuurt. Het mooie is dat aanmeldingen direct op de juiste mailinglijst verschijnen. Neem een kijkje op de website van Josine om een beter beeld te krijgen.

 

Meer Portfolio Websites & Webshops

Volg ons!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met
de Privacyverklaring
Copyright © 2021 Lucians. Alle rechten voorbehouden.

 Deze webite draait op 100% hernieuwbare energie.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org