Skip to main content

Joomla! en YOOtheme winnaars ‘2023 CMS Critic People’s Choice Awards’

CMS Critic is een online platform dat zich bezighoudt met de ontwikkelingen op het gebied van content management systemen. Zij houden niet alleen bij wat er in het vakgebied gebeurt, delen kennis en proberen hier de onafhankelijke bron in te zijn, zij reiken ook jaarlijks de CMS Critic People’s Choice Awards uit. Zoals de naam van de prijs al zegt zijn het de stemmen van de mensen uit het vakgebied die de prijzen verdelen.

Beste gratis én open source CMS: Joomla! Dit jaar is de prijs voor het beste gratis CMS én het beste Open Source CMS gegaan naar Joomla! Wij weten al jaren dat we met een ijzersterk CMS werken en onze klanten daarmee weboplossingen kunnen bieden die aan alle wensen en eisen kunnen voldoen. Hoe mooi is het dan dat vanuit het vakgebied dit CMS ook het best gewaardeerd wordt!

Beste Website Builder: YOOtheme Wij gebruiken voor het ontwikkelen van websites en webshops altijd de templates en oplossingen van YOOtheme, omdat wij vinden dat zij de beste en mooiste oplossingen bieden die naadloos aansluiten op de mogelijkheden die Joomla! biedt. Dat wij niet de enigen zijn die enthousiast zijn over het werk van dit Duitse bedrijf blijkt wel uit het feit dat ook YOOtheme in de prijzen is gevallen. Zij hebben de award voor ‘Best Website Builder’ in ontvangst mogen nemen.

Lees hier het volledige artikel.

0
Shares