Skip to main content

Offline bestaat niet meer

Als we het ergens niet mee eens zijn, is het de titel van onze blog wel. Natuurlijk, als ondernemer moet je online vertegenwoordigd zijn - wie niet online te vinden is, bestaat niet. Maar er is geen vaste formule voor waar je als ondernemer tijd en geld in moet steken. En zo kan er dus ook niet gesteld worden dat je succesvol zal zijn als je alles op Google inzet en offline niks doet. Want wie van jouw potentiële klanten hoop je online te bereiken, met je geoptimaliseerde website en je Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube-account?

Misschien zit jouw doelgroep wel helemaal niet op social media. Of misschien zit jouw doelgroep wel helemaal niet te wachten op berichten over jouw diensten in hun Facebook-tijdlijn. Misschien moet je je doelgroep nog steeds gewoon offline bereiken ... door middel van traditionele media. Of beter nog, in combinatie met die geprinte media.

Er is niet één adviesplan over hoe jij jouw doelgroep én bereikt én laat kopen. Er zijn een heleboel dingen die voor meerdere bedrijven gelden, maar uiteindelijk is ieder Marketing Communicatieplan uniek. Een stukje maatwerk, afgestemd op uw bedrijf, uitstraling, doelstelling en wensen en die van uw potentiële klanten.

Zet u de koffie klaar, komen wij u graag alvast wat bijpraten!

0
Shares